Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Len u nás predaj luxusného 4 izb. bytu s 2 park. miestami v Rozadole, Mliekarenská ul. – Nivy

Interné ID: 23000065
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
950 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame predaj nadštandardného 4 izb. bytu, nachádzajúci sa na 4.NP/6 NP bytového domu v projekte Rozadol, s veľkorysou rozlohou obytnej plochy 152 m² + balkón 11 m², s pivnicou vo veľkosti 8 m² a 2 parkovacími státiami v podzemnej garáži. Rozadol je obľúbená moderná štvrť Ružinova, daná do užívania v r. 2007 s množstvom rôznych služieb, kaviarní a reštaurácií a s peknou parkovou úpravou.

Byt je výnimočný svojím priestorovým usporiadaním, má rozľahlú dennú časť – len obývačka s jedálňou a kuchynskou časťou predstavuje plochu 65 m². V nočnej časti sú umiestnené 3 spálne a veľká kúpeľňa, ďalej má 2 samostatné šatníky – jeden je situovaný pri vchode do bytu a druhý prislúcha k veľkej spálni. V byte sa tiež nachádzajú 2 toalety, jedna samostatná a druhá je súčasťou veľkej kúpeľne s vaňou. Priestranný balkón, orientovaný do parku medzi domami, je prístupný z obývačky. Na vybavenie bytu boli použité samé kvalitné materiály (prírodný kameň, drevené parkety...) a je honosne zariadený v barokovom štýle. 

Byt je slnečný, orientovaný na juho-západ, poskytujúci súkromie a spokojné bývanie. Ponúka sa v celkovej cene 950 000,- € vrátane 2 parkovacích miest.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
171 m2
Podlahová plocha:
152 m2
Skladová plocha:
8 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2003
Rok kolaudácie:
2007
Celková plocha:
171 m2
Plocha balkóna:
11 m2
Počet balkónov:
1
Počet garáží:
2
Pivnica plocha:
8 m2
Orientácia:
juhozápad
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti