We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Len u nás v ponuke: Predaj rodinného domu vo výstavbe v obci Berg - Rakúsko

Internal ID: 159899
Street: Berg
City/Town: Berg
District: Bruck an der Leitha
County: Niederösterreich
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
Other:
310 000 €

Property description

Predaj rodinného domu vo výstavbe - hrubá stavba čo umožňuje novému majiteľovi si dokončiť dom podľa svojich predstáv a potrieb. Dom sa nachádza vo vinohradníckej obci Berg v Rakúsku len 6 km od Bratislavy (10 min autom), slnečný a pravidelný pozemok o výmere 793,60 m2, na pozemku sú IS siete: voda, elektrika a kanalizácia, asfaltová cesta vedie priamo k pozemku. Stavebné povolenie platné do roku 2025.
Dom má obytnú plochu 136,91 m2 + garáž o výmere 27,41 m2 + krytá terasa o výmere 22,38 m2. Dom je momentálne riešený ako bungalov s možnosťou nadstavby druhého podlažia. Povolená zastavanosť je 30%.
Súčasný stav domu podľa projektu - dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba s predprípravou na krb, kuchyňa, komora, dve izby (každá s kúpeľňou), technická miestnosť, samostatné hosťovské WC, garáž pre jedno auto (druhé auto na pozemku pred garážou).
Dom stojí na betónovej základovej doske a je postavený z Ytongu. Dom sa nachádza v tichej ulici s krásnym výhľadom na polia, vinohrady a okolie a je predurčený na spokojné a príjemné bývanie pre rodinu len kúsok od Bratislavy. Obec a okolie poskytuje viacero možností na oddych ako tenisové kurty, prírodné detské ihrisko, futbal, basketbal, vynikajúce možnosti na cyklistiku a turistiku, Okružná cyklistická trasa „Hundsheimské vrchy“ („Hundsheimer Berge“) alebo cyklistická trasa popri Dunaji („Donauradweg“) a vyasfaltované poľnohospodárske cesty mimo frekventovaných štátnych ciest lákajú celé rodiny na príjemný výlet na bicykloch, golfové ihrisko v Hainburgu. Nákupné možnosti v neďalekom Kittsee (obchodné centrum, Billa, atď.).
V cene ja zahrnutá provízia realitnej kancelárie. V cene nie sú zahrnuté poplatky spojené s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku. Cena 310. 000 € vrátane podielu na prístupovej ceste.

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
not finished
Total area:
164 m2
Usable area:
164 m2
Land area:
794 m2
Number of rooms:
3
Balcony:
no
Electric voltage:
230V
Water:
public water-supply
Fireplace:
yes
Garage:
yes
Sewer connection:
yes
Insulated object:
no
Terrace:
yes

Mortgage Calculator

Show on map

We will be happy to advise you

Similar properties