We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Len u nás v ponuke: Prenájom polyfunkčného objektu na Beckovskej ulici na Trnávke

Internal ID: 159768
Street: Beckovská
City/Town: Bratislava-Ružinov
District: Bratislava II
County: Bratislavský kraj
Category: Objects
Type: Rent
Object type: Storehouses and Workshops
4 €/m2/month

Property description

Ponúkame Vám na prenájom polyfunkčný objekt v tichej časti Trnávky na Beckovskej ulici. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete.
Objekt sa skladá z administratívnych priestorov a výrobno-skladových priestorov o celkovej úžitkovej ploche 1.900 m2. Celková výmera pozemku je 1.994 m2, z čoho spevnené plochy tvoria 300 m2, ktoré sa dajú využiť na parkovanie pre cca 10 áut.
Prízemie vrátane prístavby a suterénu tvoria výrobno - skladové priestory o ploche 1.300 m2 (navzájom sú prepojené nákladným výťahom) a poschodie tvoria kancelárske priestory o ploche 600 m2. Prízemie a poschodie sú vzájomne prepojené na každej strane budovy schodiskom.
Dispozíciu budovy tvorí na prízemí vstupná recepcia (vrátnica), samostatné výrobno - skladové miestnosti, ktoré sú vzájomne prechodné aj samostatné. Poschodie budovy tvoria samostatné kancelárie, z ktorých niektoré sú aj prechodné.
Budova je v pôvodnom stave, rozvody vody, ohrev vody je elektrickým prietokovým ohrievačom a elektrickými bojlermi. Vykurovanie - radiátormi prostredníctvom plynovej kotolne umiestnenej v rámci objektu. Na poschodí je v niektorých miestnostiach klimatizácia a na prízemí.
K objektu patrí aj garáž s bránou na ovládanie a s hydraulickou rampou, ktorá je prepojená priamo so vstupom do prízemia do výrobno - skladovej časti. Priestory sú voľné ihneď.
Cena prenájmu je 4 €/m2/mesiac + energie 1,5 €/m2/mesiac (závisí od druhu činnosti).

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Total area:
1994 m2
Usable area:
1900 m2
Number of floors:
2
Balcony:
no
Elevator:
no
Electric voltage:
230V
Water:
public water-supply
Sewer connection:
yes
Insulated object:
no
Terrace:
no

Show on map

We will be happy to advise you

Similar properties