We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Prenájom moderných skladovo - obchodných priestorov v modernom areály na Starej Vajnorskej

Internal ID: 159452
Street: Stará Vajnorská
City/Town: Bratislava-Nové Mesto
District: Bratislava III
County: Bratislavský kraj
Category: Objects
Type: Rent
Object type: Storehouses and Workshops
8 €/m2/month
+ DPH + energie

Property description

Moderné skladovo - obchodné veľkoobchodné centrum - novostavba s ľahkým prístupom nákladným autom a z hľadiska zásobovania.
Voľné priestory:

1) Atraktívny obchodný priestor situovaný na úplnom začiatku areálu na prízemí o výmere 150m2 . Cena priestoru je  1800 EUR  / mes. bez DPH + energie ( plyn 150€/mes. , SPN 180€/mes., elektrina - podľa vlastného merača )

2) Skladový priestor – hala 405m2 na 2.poschodí voľný od 01.04.2024.  Prístup do skladu je možný cez nákladný výťah s nosnosťou 2000 kg alebo schodiskom. Cena skladu je 1600€/mes. ( 4,00€/m2/mes. ) + energie  ( plyn 0,80€/m2/mes. , SPN 0,40€/m2/mes., elektrina - podľa vlastného merača )

3) Pekný obchodný priestor na prízemí o výmere 375m2 v cene 8,00€/m2/mesiac + energie ( plyn 0,80€/m2/mes. , SPN 0,80€/m2/mes., elektrina - podľa vlastného merača ). Priestor je situovaný v najatraktívnejšom mieste na začiatku pri vstupe do areálu.  Prístup do obchodu je možný aj cez veľkú rolovaciu bránu v zadnej časti obchodu.  Interiér má vybudovaný dizajnový podhľad s osvetleným a položenú keramickú dlažbu. Tento priestor má skutočnú výmeru 750m2, ale polovica je prenajatá firme so značkovým oblečením a atraktívnym športovým náradím. Jednalo by sa teda o zdieľanie priestoru, čo si vyžaduje veľkú dôveru, ale na druhej strane je k dispozícii cenovo výhodnejší priestor . V prípade, že by sa nepodarilo nájsť klienta, ktorý by bol ochotný tento priestor zdieľať , ponúkame celú výmeru teda 750m2.

4) Administratívny priestor 167m2 voľný od 01.04.2024, klimatizovaný, s vybudovaným zázemím( kuchynka , možné 2x WC) a vybudovanými samostatnými kanceláriami. Cena priestoru je  1400€/mes. (8,40€ / m2 / mes.) + energie plyn 133€/mes.(0,80€ / m2 / mes.) , SPN 140€/mes., elektrina - podľa vlastného merača . Priestor je možné prestavať podľa vlastných požiadaviek.

Obchodné a skladové priestory sú dômyselne a logicky prepojené navzájom nákladnými výťahmi, prízemie vždy tvoria obchodné priestory s výkladmi a rovno nad týmito priestormi sa nachádzajú skladové priestory. Možnosť prenájmu spolu aj samostatne. V centre sa nachádza aj obchodná pasáž s obchodnými priestormi, ku ktorým je rovnako možné si prenajať aj skladový priestor na poschodí rovno nad touto pasážou prepojené rovnako s nákladnými výťahmi. Priestory sú vykurované. Celé centrum je dômyselne vyriešené s prístupmi aj pre osobné autá aj pre kamióny.
V priestoroch centra sa nachádza stravovacie zariadenie, areál je pripojený na vysokorýchlostný internet prostredníctvom optickej siete. Areál je 24 hod strážený a pod kamerovým systémom s infrazávorami. Prístup do areálu je 24 hod. Logistika je zabezpečená aj pre kamiónovú dopravu. K dispozícii je 150 parkovacích miest pre osobnú dopravu a 20 miest pre kamiónovú dopravu.

Features

Status:
active
Type:
new Building
Total area:
445 m2
Usable area:
445 m2
Balcony:
no
Elevator:
no
Insulated object:
no
Terrace:
no

Show on map

We will be happy to advise you

Similar properties