We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Prenájom kancelárskych priestorov na Gorkého ulici v centre

Internal ID: 159350
Street: Gorkého
City/Town: Bratislava-Staré Mesto
District: Bratislava I
County: Bratislavský kraj
Category: Objects
Type: Rent
Object type: Offices
Cena v texte

Property description

Prenájom kancelárskych priestorov na Gorkého ulici priamo v centre, celková voľná plocha 608 m2:

1. Kancelárske priestory o výmere 260,28 m2 s balkónom a výhľadom na Laurinskú ulicu, 3. poschodie, dom s výťahom. Priestory pozostávajú z recepcie, 4 samostatných kancelárii a veľkej zasadačky, k dispozícii kuchynka a toalety. Mesačný nájom: 2.300,- EUR + DPH, fixné náklady spolu: 500,- EUR / mesačne + DPH, vyúčtovateľné náklady spolu: 180,- EUR / mesačne + DPH. Voľné ihneď.

2. Kancelárske priestory pozostávajúce z 5 kancelárií a jednej veľkej miestnosti spojenej s kuchynským kútom o výmere 147,62 m², 2 samostatné kúpeľne, jedna s vaňou a toaletou, druhá so sprchovacím kútom a toaletou. Dom s výťahom. Priestory sa nachádzajú na 5. poschodí. Mesačný nájom: 1.300,- EUR + DPH, fixné náklady spolu: 150,- EUR / mesačne + DPH, vyúčtovateľné náklady spolu: 60,- EUR / mesačne + DPH. K dispozícii ihneď..

3. Kancelárske priestory pozostávajúce z 2 navzájom prechodných kancelárií o výmere 105,92 m², kuchynky a toaliet. Dom s výťahom. Priestory sa nachádzajú na 1. poschodí. Mesačný nájom: 1.000,- EUR + DPH, fixné náklady spolu: 200,- EUR / mesačne + DPH, vyúčtovateľné náklady spolu: 70,- EUR / mesačne + DPH. K dispozícii ihneď.

Je možné si prenajať parkovacie miesto na Gorkého ulici mesačne za cenu 170 EUR + DPH.

Features

Status:
active
Type:
Fully re-made
Total area:
338 m2
Usable area:
338 m2
Balcony:
no
Elevator:
yes
Insulated object:
no
Terrace:
no

Show on map

We will be happy to advise you

Similar properties